top of page
Cover Mijn Hoorreis.png

Mijn Hoorreis

"Hoe een hooroplossing je leven écht kan verbeteren"

"Mijn Hoorreis" is een persoonlijk verhaal om anderen te inspireren en te laten begrijpen dat gehoorproblemen geen taboe meer zijn. Gehooroplossingen kunnen je leven positief veranderen. "Mijn Hoorreis" wordt afgewisseld met inspirerende getuigenissen van andere mensen die elk op hun eigen manier met hun gehoorprobleem omgaan. 

Mijn verhaal moet andere mensen ook stimuleren om hun ervaring te vertellen tegen anderen. Iedereen die kiest voor een hooroplossing heeft een uniek verhaal: als we dit allemaal verder vertellen, inspireren we die mensen die vandaag nog in de ontkenningsfase zitten.

Uitgever: Willems Uitgevers / 156 pagina's / paperback / €20

Ik ben zelf slechthorend en tot op heden nog altijd niet het juiste hoorapparaat gevonden.Top boek, gemakkelijk leesbaar en nogmaals zeer herkenbaar als je slechthorend bent.
 

Nadine

Het fijne aan het boek van Rob vind ik de verbinding die hij maakt. Zijn boek is een duidelijke stap voorwaarts en een ieder aan te raden. Bedankt Rob dat ik met je mee op reis mocht. 

Madelon

Het delen van dit soort verhalen en het proces dat eenieder doormaakt is zo belangrijk. Slecht horen is van alle leeftijden en mag zichtbaarder worden in onze samenleving. De schaamte voorbij, net zoals bij een bril.

Alonda

Het had door het zware onderwerp een top zwaar boek kunnen worden, maar het is door de schrijfstijl en losse aanpak juist heel begrijpelijk te lezen voor iedereen waardoor je je ook beter in kunt leven. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen dit te gaan lezen!

Joost

bottom of page